Döbbenetes hibával mutatkozott be az új csapatában a BL-győztes sztárfocista - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Anglia-Szenegál , Nyolcaddöntő, Al Bayt Stadion, 2022.12.04., Anglia, Szenegál
Senegal's goalkeeper #16 Edouard Mendy eyes the ball as he jumps to stop it during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between England and Senegal at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha on December 4, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság első fordulójának nyitómérkőzésén az al-Ahli 3-1-re legyőzte a vendég al-Hazem együttesét.

A hazaiaknál a csapat összes nyári sztárigazolása a kezdőben kapott helyet, így Édouard Mendy, Franck Kessié, Roger Ibanez, Rijad Mahrez, Allan Saint-Maximin és Roberto Firmino is azonnal bemutatkozhatott az al-Ahli közönsége előtt. A Liverpooltól érkezett Firmino hamar meg is hálálta a bizalmat, és már 10 perc után két gólnál járt.

A második félidő elején egy másik BL-győztes focista, a Chelsea-től igazolt szenegáli kapus, Mendy hatalmas hibája után szépítettek a vendégek, ám végül Firmino újabb góljával eldőlt a mérkőzés, és kialakult a 3-1-es végeredmény.

A szaúdi bajnokság legérdekesebbnek ígérkező, sztárigazolásokkal teletűzdelt mérkőzései a szezonban már követhetőek lesznek Magyarországon elérhető tévécsatornán is.