A Szoboszlai által kiszorított csapatkapitány érzelmes üzenetben búcsúzott a Liverpooltól

Horizontal
Salzburg's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai kicks the ball watched by Liverpool's English midfielder Jordan Henderson vie for the ball during the UEFA Champions League Group E football match between RB Salzburg and Liverpool FC on December 10, 2019 in Salzburg, Austria. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpooltól távozott csapatkapitány, Jordan Henderson érzelmes üzenetben köszönt el a szurkolóktól.

Az angol középpályás a korábbi liverpooli csapattársa, Steven Gerrard által irányított Al-Ettifaq csapatában folytatja pályafutását. Henderson 12 év után hagyta el a Vörösöket, amelytől a klub oldalán egy videóüzenetben köszönt el.

– idézve a klub himnuszának címét.

A 33 éves játékos hároméves szerződést kötött új csapatával, és heti közel 700 ezres fizetést tesz majd zsebre Szaúd-Arábiában, ami a négyszerese annak, amennyit a Liverpoolnál keresett.

Henderson már csatlakozott is új csapatához a horvátországi edzőtáborban, ahol már az első edzésen is részt vett és csütörtökön az észak-macedóniai Rabotnicki elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozhat be.

Összesen 492 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve a Pool színeiben. A Liverpool középpályája jelentős frissítésen megy keresztül a nyáron, hiszen két fiatal és tehetséges középpályást már igazoltak, Szoboszlai Dominik és Alexis Mac Allister személyében.