A Barcelona helyett a Real Madridot választotta az európai foci egyik legtehetségesebb tinisztárja

Fenerbahce v Istanbulspor - Turkish Super Lig Fenerbahce,Istanbulspor,Soccer Horizontal
ISTANBUL, TURKIYE - APRIL 24: Arda Guler (10) of Fenerbahce celebrates after scoring a goal during the Turkish Super Lig week 31 football match between Fenerbahce and Istanbulspor in Istanbul, Turkiye on April 24, 2023. Ali Atmaca / Anadolu Agency (Photo by ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Fenerbahce 18 éves játékosa, az európai futball egyik legnagyobb tehetségének tartott Arda Güler úgy döntött, hogy a Real Madridban folytatja pályafutását.

A magyar válogatott Szalai Attila csapattársáért sorban álltak az európai topklubok, és sokáig úgy tűnt, hogy a Barcelona lehet a befutó, amelynek elnöke, Joan Laporta nagyon szerette volna megszerezni a 18 éves tehetséget. A The Athletic információi szerint a török játékos azonban a

Real Madridban folytatja pályafutását, amely a 20 millió eurós kivásárlási ár kifizetése mellett további 10 milliós bónuszt is biztosít Gülernek és a Fenerbahcénak.

A Nemzeti Sport megírta, hogy a Real vezető játékosmegfigyelője volt a kulcsfigura a tehetséges támadó középpályás megszerzésében, aki még azok után is meg tudta győzni a játékost, hogy a Barcelona képviselői Isztambulban személyesen meglátogatták.