Újabb fordulat Kerkez Milos átigazolási ügyében

fbl Horizontal FULL LENGTH ACTION SPORT
Alkmaar's Hungarian Milos Kerkez (R) fights for the ball with West Ham's English forward Jarrod Bowen during the UEFA Europa Conference League semi-final second leg football match between AZ Alkmaar and West Ham United FC at AZ Stadium in Alkmaar on May 18, 2023. (Photo by Ed van de Pol / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Bournemouth is megegyezett a magyar válogatott Kerkez Milossal a személyes feltételekről.

Úgy tűnik, nem tett le Kerkez Milos megszerzéséről az angol együttes. Kerkez átigazolási ügye a nyári egyik slágertémája, hiszen korábban a Benfica érdeklődéséről lehetett hallani, majd úgy tűnt, a Lazio lesz a befutó. Az olaszoknak azonban keresztbe tehet a Bournemouth, amely ugyancsak jól áll a holland AZ Alkamaar 19 éves magyarjáért folytatott versenyben. Az átigazolási hírekben rendre jól értesült Fabrizio Romano úgy értesült, hogy a PL-csapat megegyezett Kerkezzel a személyes feltételekről, így gyakorlatilag most már a holland klubokon múlik, hogy a Bournemouthnak vagy a Lazionak adja el a magyar válogatott futballistát.

Kerkez szerződése 2026 nyaráig szól az AZ Alkmaarral, a játékos értékét a transfermarkt.de piaci portál 15 millió euróra becsüli.