Bajnok lett az argentin focista, majd megtudta, hogy meghalt az édesanyja és a testvére

Elias Gomez, River Plate
River Plate's defender Elias Gomez (R) is fouled by Platense's midfielder Ignacio Schor during their Argentine Professional Football League match at Monumental stadium in Buenos Aires, on May 8, 2022. (Photo by ALEJANDRO PAGNI / AFP)
Vágólapra másolva!
A River Plate vasárnap megnyerte története 38. bajnoki címét, ám a csapat balhátvédje, Elias Gomez élete nagy napján lesújtó hírt kapott, ugyanis édesanyja és nővére is meghalt egy autóbalesetben.

A River Plate vasárnap 65 ezer szurkoló előtt 3-1-re legyőzte az Estudiantes csapatát, így két fordulóval a vége előtt biztossá vált, hogy az egyik legismertebb argentin futballklub 2021 után ismét bajnoki címet nyert.

A csapat védője, Elias Gomez azonban borzalmas hírt kapott, ugyanis édesanyja, Zunilda és nővére, Melani a bajnoki ünneplésről tartott hazafelé, amikor az autójukkal egy teherautóval ütköztek. A szomorú hírről a River Plate számolt be a hivatalos honlapján, amiből kiderült, hogy a személyautó valósággal begyűrte magát a teherautó pótkocsija alá. Gomez édesanyja és testvére is azonnal az életét vesztette a közúti balesetben. A tragédia Buenos Aires közelében, Ramallóban történt, az argentin sajtó szerint pedig a rendőrök egy 44 éves férfit letartóztattak, aki a teherautót vezette.

A klub és a szurkolók is részvétüket fejezték ki a játékosnak a közösségi médiában.

A 29 éves védő tavaly januárban igazolt a River Plate csapatához, amellyel pályafutása első trófeáját szerezte meg vasárnap.