Újabb sztárfocistát próbál megszerezni Cristiano Ronaldo szaúdi klubja

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Bronzmérkőzés, Horvátország-Marokkó, Horvátország, Marokkó, 2022.12.17.
Morocco's midfielder #07 Hakim Ziyech (L) fights for the ball with Croatia's forward #18 Mislav Orsic during the Qatar 2022 World Cup third place play-off football match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha on December 17, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Cristiano Ronaldót is foglalkoztató szaúdi al-Nasszr szeretné megszerezni a Chelsea kegyvesztett focistáját, a marokkói Hakim Zijest.

Zijes a Chelsea-ben nem sok lehetőséget kapott ebben a szezonban, Thomas Tuchel és Graham Potter vezetése alatt sem volt alapember. A válogatottban remekül focizott a vb-n, miután Valid Regragui csapata igazi meglepetést okozott a tornán és a legjobb négy közé jutott.

Hakim Zijes a katari világbajnokságon Forrás: AFP/Jewel Samad

A katari vb után sokáig úgy tűnt, a Paris Saint-Germainben köt ki, de egy adminisztratív hiba miatt végül maradt a Chelsea-ben, ahol tavasszal is alig játszott, viszont még 2025-ig érvényes szerződés köti a londoni csapathoz.

Az al-Nasszr fracia sajtóhírek szerint próbálja megszerezni, egy biztos, a fizetéssel nem lesz gond.