Videón, ahogy a Manchester City játékosai magasba emelik a BL-trófeát

fbl TOPSHOTS Horizontal TROPHY
Manchester City's German midfielder #8 Ilkay Gundogan holds aloft the European Cup trophy as they celebrate winning the UEFA Champions League final football match between Inter Milan and Manchester City at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, on June 10, 2023. Manchester City won the match 1-0. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City 1-0-s győzelmet aratott a Internazionale felett szombat este a labdarúgó Bajnokok Ligája lsztambuli döntőjében, így története során először hódította el a trófeát. Az angol sztárcsapat győzelme után a nyáron távozó csapatkapitány, Ilkay Gündogan emelte fel a serleget, amellyel megkoronázta a triplázó együttes szezonját.

A török származású német válogatott klasszis két elveszített BL-döntő után vehette át az UEFA elnökétől, Aleksander Ceferintől az aranyérmet és a trófeát, amit a pódiumon várakozó társai közé vitt, majd a magasba emelt. Ezt követően elképesztő örömünnep és tűzijáték következett. Ide kattintva megtekintheti a díjátadóról készült videót.