Vágólapra másolva!
David Ornstein, a The Athletic szakírója arról számolt be, hogy a Liverpool fontolgatja Szoboszlai Dominik leigazolását, az angol klub illetékesei ráadásul már tárgyalásokat is kezdeményeztek a magyar futballista ügynökével.

A The Athletic információi szerint az RB Leipzig 22 éves játékosa felkeltette a Liverpool figyelmét és a klub vezetősége már a héten találkozott is a 32-szeres magyar válogatott középpályás képviselőivel, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek egy esetleges átigazolás miatt. A lap megjegyzi, hogy Szoboszlai szerződtetését nehezíti, hogy Lipcse 70 millió eurót kér a középpályásért június 30-ig, ám ez az összeg július 1-től változni fog. Az üzletet ugyanakkor némiképp segítheti, hogy az RB Leipzignél a napokban szóba került a Liverpoolnál kegyvesztetté vált Fabio Carvalho, akit szívesen leigazolnának.

Szoboszlai Dominiket vinné a Liverpool Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Jan Woitas

Szoboszlai az előző szezonban 46 meccsen 10 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve, valamint kiosztott emellett 13 gólpasszt is. A Liverpool mellett a BL-ben induló Newcastle United is érdeklődik Szoboszlai iránt.