Pizarro volt a hős, a hosszabbításban nyerte meg a bajnoki címet a BL-győztes focicsapat - videó

fbl LIGAMX TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL FINAL TROPHY
Tigres' players celebrate with the trophy after winning the Mexican Clausura football tournament by defeating Guadalajara 3-2 in extra-time of the second leg final match at Akron Stadium in Zapopan, Jalisco State, Mexico, on May 28, 2023. (Photo by ULISES RUIZ / AFP)
Vágólapra másolva!
A mexikói labdarúgó-bajnokság döntőjének visszavágóját a 0-0-s első mérkőzés után rendezték meg Guadalajarában, ahol a Tigres UANL vendégeskedett, és végül meg is nyerte a bajnoki címet.

A rendes játékidő 2-2-vel zárult a visszavágón úgy, hogy a Guadalajara már 2-0-ra is vezetett. Ám jött a fordulat, majd a 2x15 perces hosszabbítás, ahol a Tigres Guido Pizarro 110. percben szerzett góljával meg is nyerte a meccset és ezzel a bajnoki címet.

A 2020-ban CONCACAF Bajnokok Ligáját nyert klub a története során 8. alkalommal lett bajnok, aminek egy családon belül sem mindenki tudott felhőtlenül örülni: a lefújás után ugyanis a kamera egy anya-fia párosra mutatott, ahol a Tigresnek szurkoló édesanya próbálta vigasztalni a Guadalajara-drukker gyermekét.

Mom (Tigres fan) consoles son (Chivas fan) after Liga MX Final.
by u/cortez0498 in soccer