A foci-vb után lábtörést szenvedő Manuel Neuer újra edzésbe állt - videó

Horizontal
Bayern Munich's German goalkeeper Manuel Neuer reacts during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg in Munich, southern Germany on August 14, 2022. (Photo by KERSTIN JOENSSON / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
A Bayern München német válogatott sztárkapusa, Manuel Neuer a 2022-es katari foci-vb után síbalesetet szenvedett és véget ért a szezonja. A világbajnok futballista felépülése jól halad, már elkezdte az edzéseket.

Neuer rengeteg kritikát kapott a lábtörése után, a németek legendája, Lothar Matthäus sem kímélte, amiért profi labdarúgó létére a szezon kellős közepén felelőtlenül síelni ment. A Bayern kénytelen volt kapust igazolni a BL-győztes sztár helyére: a Borussia Mönchengladbach svájci válogatott játékosát, Yann Sommert szerződtette a bajor klub télen.

A német rekordbajnok szurkolói most viszont jó hírt kaptak, ugyanis Neuer állapota sokat javult és újra elkezdhette az edzéseket.

A Bayern számára nem alakul túl jól a 2022/2023-as idény, ugyanis az együttes Julian Nagelsmann kirúgása és Thomas Tuchel kinevezése után a Német Kupából és a Bajnokok Ligájából is kiesett. A Bundesligában a csapat 31 kör után az első helyen áll, de csak egy ponttal előzi meg a második Dortmundot, és még három forduló hátravan a bajnokságból.