Őrület: Lionel Messi évente 400 millió eurót kereshet az új klubjánál

Argentina v Panama - International Friendly NurPhoto General news Soccer Soccer Match March 23 2023 23th March 2023 Buenos Aires - Argentina International Friendly Match Horizontal SPORT
Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring their first goal during an international friendly soccer match against Panama at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, March 23, 2023. (Photo by Matias Baglietto/NurPhoto) (Photo by Matías Baglietto / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint az szaúdi al-Hilal évi 400 millió eurót is meghaladó ajánlatot tett a Paris Saint-Germain támadójának, Lionel Messinek.

Az argentin világbajnok Lionel Messi jövője a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál egyre bizonytalanabb,

bár a szerződéshosszabbítás lehetősége még nem bukott el, egyre többen akarják kihasználni a kínálkozó lehetőséget.

A szaúdi élvonalban szereplő

al-Hilal is csatlakozott a versenyhez a 35 éves játékos megszerzéséért,

akinek szerződése a nyáron jár le Párizsban.

Lionel Messi álomajánlatot kapott Forrás: NurPhoto via AFP/Matías Baglietto/NurPhoto/Matias Baglietto

A hírek szerint Messinek az elsődleges célja, hogy Európában folytassa pályafutását,

de hiába kapott ajánlatot a PSG-től, még nem fogadta el az új feltételeket.

Messi nem valószínű, hogy Párizsban marad, az argentin válogatott játékos nem hajlandó fizetéscsökkentést vállalni, és készen áll arra, hogy érkezzenek az ajánlatok.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint pedig az szaúdi al-Hilal évi 400 millió eurót is meghaladó ajánlatot tett Messinek.

Romano szerint természetesen a Barcelona is akarja a korábbi játékosát

– a Financial Fair Play-re vár a klub, hogy hivatalos ajánlatot küldjön, és tárgyalásokat kezdjen a játékossal. Viszont közel sem tudnának annyit fizetni, mint az al-Hilal.

Amennyiben Messi elfogadja az al-Hilal ajánlatát, akkor 400 millió eurót is kereshetne évente, ami csak a fizetése lenne. Érdeksség, hogy Ronaldo a fent említett összeg felét, évi 200 millió eurót kap az al-Nasszrtől.