Vágólapra másolva!
Jókora botrányba került a Barcelona és a Valencia korábbi kapusa, Jasper Cillessen, akit zsarolással vádolt meg a volt barátnője.

Maria Moran spanyol sportújságíró a holland Story-nak azt nyilatkozta, hogy a 33 éves vb-bronzérmes holland kapus megfenyegette őt, hogy privát képeket szivárogtat ki róla, ha nem vetél el. Mindez egy hónappal azután történt, hogy Moran beperelte a holland élvonalbeli NEC Nijmegen kapusát, amiért nem fizette ki gyermeke kórházi költségeit és nem fizeti a gyerektartást sem.

A holland sportnieuws beszámolója szerint Moran 2021 októberében szülte meg közös kislányukat, Cayetanát, amikor Cillessen még a Valenciában játszott, ám az csak 2022 novemberében derült ki, hogy ő a gyerek édesapja. Viszont a Barcelonától 2019-ben távozott játékos állítólag nem volt kíváncsi a saját gyerekére.

Jasper Cillessent zsarolással vádolják Forrás: AFP/Olaf Kraak

Szinte naponta zsarolt. A médiával sem beszélhettem. Nem érdekel már, csak a lányom, mert gondoskodnom kell róla. Egy olyan férfi nem érdemel tiszteletet, aki soha nem érdeklődött a gyereke felől, még akkor sem, amikor tudta, hogy a lánya nagyonbeteg és légzési problémákkal kórházba került. Láthatóan nem törődött vele" – fakadt ki a holland kapus exe.

Egyelőre sem Cillessen, sem a kapus ügynöke, sem pedig a klubja nem reagált a vádakra.