Vágólapra másolva!
Nem elég, hogy az Internek nincs esélye az olasz bajnoki címre, a milánói klub mezszponzora, a Digitalbits még mindig nem fizette ki a mezszponzori megállapodásért járó összeget.

A második helyen álló Internazionale egygólos vereséget szenvedett Bolognában az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A milánóiak hátránya a mostani vereséggel 18 pontra nőtt a szombaton győztes éllovas Napolival szemben.

Az Internek ráadásul másfajta problémákkal kell szembenéznie - derült ki calcioefinanza oldaláról. A milánói klub mezszponzora, a Digitalbits a tavalyi szezonban ötmillió eurót fizetett a csapatnak, illetve még százezer eurót a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába jutásért. Azonban még 1,6 millió eurót nem utalt el az elektronikus kereskedelemmel és bitcoinnal foglalkozó cég az Inter számlájára a tavalyi bajnoki helyezésért és az Olasz-kupagyőzelemért.

Az Inter bajban van Forrás: NurPhoto via AFP/Lorenzo Di Cola/NurPhoto/Lorenzo Di Cola

A 2022/2023-as szezonban a cégnek összesen 24 millió eurót kéne fizetnie az Internek,

de még az első részletet, azaz nyolcmillió eurót sem fizették ki a milánói klubnak.

- derült ki az Inter hivatalos közleményéből.

Az elmúlt hetekben újabb pletykák láttak napvilágot a lehetséges új mezszponzorral kapcsolatban, főleg a Turkish Airlines-szal folytatott tárgyalások mutatkoztak ígéretesnek.