Zidane egy feltétellel térne vissza a Real Madrid kispadjára

fbl Horizontal
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane looks at Real Madrid's French forward Karim Benzema during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 1, 2020. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan ismét Zinédine Zidane lesz a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, ehhez azonban egy konkrét játékos megszerzésére is szüksége lehet a fővárosiaknak.

A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is címvédő Real idén a La Ligában egyelőre csak messziről üldözi a nagy rivális Barcelonát, akitől a szuperkupa fináléjában is kikapott, és akivel a kupaelődöntőben is találkozni fog. A klubvilágbajnokság döntőjére készülő csapat jelenlegi edzője, Carlo Ancelotti jövőjét nagyban befolyásolhatja a következő 1-2 hónap,

Florentino Pérez elnök pedig akár már a közeljövőben elbocsáthatja az olasz trénert.

Ha ez megtörténik, a legtöbb szurkoló Zinédine Zidane-t látná a helyén legszívesebben, aki két korszakban három BL-t is nyert a csapattal. Sajtóinformációk szerint

az 50 éves francia nem zárkózik el ettől a lehetőségtől, ám cserébe azt kéri Péreztől, hogy garantálja neki Rayan Cherki szerződtetését.

Rayan Cherki lehet a kulcs Zidane visszatéréséhez Madridba Forrás: AFP/Damien Meyer

Az Olympique Lyon 19 éves játékosa a kiváló labdakezelése és gyorsasága miatt az egyik legnagyobb ígéretnek számít Franciaországban, a jelenlegi csapatában 2024 júniusáig szól a szerződése.