Vágólapra másolva!
A Ferencváros - Kubatov Gábor klubelnök megfogalmazása szerint is - az év mérkőzésére készül az AS Monaco ellen, ugyanis csütörtökön már egy döntetlennel bebiztosítaná a továbbjutását a labdarúgó Európa-ligában. Az már edőlt, hogy a meccset tet ház előtt rendezik meg, így biztosan fantasztikus lesz a hangulat.

Az összes belépőjegy elkelt a hazai szektorokba a Ferencváros Monaco elleni El-mérkőzésére. Sok szurkoló már a közösségi oldalakon keres eladó jegyeket a meccsre, így megnéztük a Ferencváros jegyárusítási oldalán, hogy lehet-e még belépőt kapni. Nos, mindenhol a "megtelt tábla" látható a szektorokra kattintva, így biztos, hogy telt ház előtt lépnek pályára a csapatok.

A vendég szektorral kapcsolatban közel biztos - a Monaco hazai meccseiből kiindulva -, hogy a francia szurkolók biztosan nem töltik meg a számukra kijelölt helyeket.

Maximális erő, zéró félelem - ez a felirat igaz a Monaco elleni meccsre is Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezt az információt erősítette meg a Fradi szurkolói oldala is, az ulloi129.hu, amely tegnap a GraboPress aktuális adatai alapján írta, hogy megteltek a "sima" lelátók megteltek és a VIP Gold szektorban is csak tíz szabad hely van. Úgy néz ki, mára azok is elfogytak.

A Ferencváros-AS Monaco El-csoportmérkőzés 21 órakor az albán Enea Jorgji sípjelére kezdődik a Groupama Arénában.