Vágólapra másolva!
Világbajnoki selejtezők között, vagyis a Lengyelország elleni 3-3-as döntetlen után, de még a San Marinóban sorra kerülő mérkőzés előtt tett a Csisztu Sport Cast stábja egy hatalmas kitérőt Marco Rossival, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával a budai várnegyedben, ahol szóba kerül számos dolog.

Egy hete a telki edzőközpontban hosszasan beszélgettek az edzői filozófiájáról és mindarról, mennyire hétköznapi embernek tartja magát. Akkor úgy nyilatkozott, hogy végülis nem ment életeket és nem épít házakat, ő csupán egy fociedző, de a munkájában roppant eltökélt, ha a válogatottal kapcsolatos szakmai feladatokról van szó. Most, az úton a vár felé szóba kerül: mit gondol az egykori zseni Diego Maradonáról, de azt is megtudjuk, mi a véleménye a magyar férfi vízilabda-válogatott világraszóló értékeiről. Feltárja az olaszok titkát, hogy miért nem szabad kávét tejjel inni délután és azt is elárulja, mit gondol felesége, Mariella az alakjáról, vízilabdázó fia a magyar pólósikerekről és melyik a lánya kedvenc zsebre-menő drága sportja.

Marco Rossival elnéztek a távolba a Puskás Arénáig, mert azt is megfogalmazza, mire vágyik a nyári labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán.