Vágólapra másolva!
Összeverekedett a Manchester City edzésén Mario Balotelli és Jerome Boateng. A Daily Mail szerint a német védő túl durván lépett oda az olasz csatárnak, aki ezután nekiment csapattársának, Kolo Tourénak kellett szétválasztani őket. Egy kölni edzésen Lukas Podolski kapta fel a vizet, miután Martin Lanig keményen szerelte.

Szerdán még ünnepelték csapattársai Mario Balotellit, miután az ő két góljának is köszönhetően győzte le 3-0-ra a Manchester City a Salzburgot az Európa-ligában. A csütörtöki edzésen viszont egy csapásra paprikássá vált a hangulat, amikor az egymás közötti játék során Jerome Boateng keményen próbálta szerelni az olasz fenegyereket.

Balotelli nem hagyta szó nélkül az esetet, és nekiesett csapattársának, szerencsére azonban, mielőtt komolyabb verekedés alakult volna ki, Kolo Touré közbelépett, és szétválasztotta a két játékost. Roberto Mancini edző az eset után félrehívta Balotellit, majd a két focista kezet fogott egymással, és folytatódhatott a tréning.

Balotellit a nyáron 23 millió fontért vásárolta meg a City, azóta rendszeresen szerepel az angol újságok címlapjain, kilenc mérkőzésen öt gólt szerzett, de amellett, hogy remekül játszik, egyszer ki is állították, valamint rendszeresen hírbe hozzák az AC Milannal, amelynek gyerekkora óta szurkol.

Kölnben Lukas Podolski és Martin Lanig kapott össze egy edzésen, miután utóbbi játékos durván szerelte előbbit. Podolski nem tűrte a fájdalmat, és Lanigba szándékosan belerúgott, igaz, végül mégis az egykori Bayern-sztár lett a csata vesztese, mert ápolni is kellett.

Podolski vs. Lanig