Vágólapra másolva!
A Real Madridnál jelenleg nem lehet panasz a támadókra, hiszen Ruud van Nistelrooy mellett Raúl is rendkívül eredményesen futballozik, és Gonzalo Higuaín is egyre többször nyújt olyan teljesítményt, ami bíztató a jövő szempontjából. Ennek ellenére a hírek szerint a gárda mestere, Bernd Schuster a következő idényre szükségesnek tartja egy klasszis csatár leigazolását, és a madridi napilap, a Marca értesülései szerint a trénernek, illetve a sportigazgatónak, Predrag Mijatovicnak meg is van a jelöltje Carlos Tévez személyében.

Az argentin támadó jelenleg a Manchester Unitedben futballozik, azonban a mostani pontvadászatban egyelőre nem nagyon megy neki a játék: az eddigi hat bajnokiból csak háromszor volt kezdő, és mindössze egyetlen gólt ért el. Arról nem is beszélve, hogy a szerződése körül továbbra is nagy a bonyodalom, hiszen a MU csak kölcsönvette őt az MSI nevű cégtől.

A kölcsönszerződés két idényre szólt, vagyis a jelenlegi pontvadászat végén jár le, és a Marca úgy tudja, hogy az angol klubnak január 30-ig 37 millió eurót kell kifizetnie ahhoz, hogy végleg megszerezze a focistát. Ha ezt nem teszi meg, akkor Tévez játékjoga "visszaszáll" az MSI-hez, vagyis a madridiaknak nem a manchesteriekkel kellene tárgyalni a focistáról.

A Villarreal CF balhátvédje, Joan Capdevila 2011-ig meghosszabbította kontraktusát. A Celtic FC szélsőjét, Aiden McGeadyt az Aston Villa szemelte ki.

A Real Valladolid kapusát, Sergio Asenjót a Manchester United figyeli. A Sunderland AFC magyar cserekapusát, Fülöp Mártont a Queen's Park Rangers szeretné leigazolni.

A Hamburger SV középpályása, Piotr Trochowski iránt az Arsenal FC és a Liverpool FC is érdeklődik. A Borussia Dortmund kapusát, Roman Weidenfellert több angol egyesület is figyeli.

Az AC Milant a Dinamo Kijev középpályásával, Tarasz Mihalikkal hozták kapcsolatba. Az AS Roma fiatal támadója, Stefano Okaka Chuka 2012-ig meghosszabbította szerződését.

www.infosport-focivilag.hu