Vágólapra másolva!
Valószínűleg egyedülálló módon három piros lapot is kapott egyetlen mérkőzésen Andy McLaren, a skót másodosztályú Dundee futballistája.

A csatár a 87. percben súlyos szabálytalanságot követett el a házigazda Clyde egyik játékosával szemben, ezért a bíró kiállította, de itt még messze nem ért véget a történet.

McLaren - hogy emlékezetesebbé tegye levonulását - útközben még behúzott egyet a rivális csapat egy másik tagjának, majd berohant az öltözőbe. A asszisztens jelentette az esetet a játékvezetőnek, aki a lefújás után magához rendelte a magáról megfeledkezett támadót és az öltözőben még egy piros lapot felmutatott neki.

Ez az újabb "kiállítás" aztán úgy felbőszítette a magáról megfeledkezett játékost, hogy dühében belerúgott a kiszolgáló helyiség ajtajába, amely ki is lyukadt. Ezt látva a bíró újabb piros lapot húzott elő a zsebéből, ezzel McLaren "mesterhármast" ért el. Erre a történtek után a pályán valószínűleg sokáig nem lesz lehetősége, hiszen minden bizonnyal hosszú eltiltás vár rá.