Vágólapra másolva!
Giovanni Trapattoni, a VfB Stuttgart napokban kinevezett új edzője sem vesztegeti az idejét, hiszen máris offenzívát indított a Real Madridnál csapaton kívülre szorult Luis Figo megszerzésére. A portugál bajnok Benficától érkezett Trap a valószínűleg az Arsenalhoz távozó fehérorosz Alekszandr Hleb pótlását szeretné megoldani a veterán portugállal. Az olasz tréner segítője Andreas Brehme lesz.

Az SC Bastia algériai védője, Antar Jahia az OGC Nice-be szerződött. A Real Betis Antonio Guayrét szeretné megvásárolni a Villarreal CF-től. A középpályásnak jövőre lejár a szerződése, így könnyen lehet, hogy a Sárga Tengeralattjárónak becézett klub jó pénzért hajlandó megválni játékosától.

Az RCD Espanyol négymillió eurót fizetett az Olympique Marseille-nek a brazil Eduardo Costáért, valamint már mindenben megegyezett a francia Girondins Bordeaux-tól hazatérő Albert Rierával is.

A kisebbik barcelonai klub szívesen látná soraiban a fiatal argentin Pablo Zabaletát is, akinek megszerzéséért a Fiorentina is harcol. Az FC Barcelona portugál középpályása, Deco 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Boca Juniorsnál frissiben munkához látott alelnök Diego Maradona a nemet mondott Marcelo Bielsa után Alfio Basilét szeretné megnyerni a klub üresen árválkodó kispadjára.

Juan Sebastián Verón marad az FC Internazionalénál. A La Gazzetta dello Sport osztályzatai alapján az elmúlt szezon legjobb játékosa újabb 2007-ig szóló szerződést írt alá a milánói klubnál, azaz nem tér vissza a Chelsea FC-hez.

A tavasszal a Celtic Glasgowban futballozó Craig Bellamy ismét a Newcastle United labdarúgója akar lenni, noha még nem rendezte a vitás kérdéseket Graeme Souness vezetőedzővel.