Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes, izgalmas dolog történt szerdán is a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Nagy a baj Milák Kristóffal. Sós Csaba szövetségi kapitány úgy véli, sürgősen le kell ülni Milák Kristóf edzőjével, "végigbeszélni vele és most már százszázalékos hőfokon végigvinni a felkészülést", mert a több hónapot kihagyó és szeptember elején visszatérő olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó edzésmunkája az elmúlt másfél hónapban nem volt megfelelő.

A német labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott Mexikó ellen Philadelphiában és hihetetlen góllal menekült meg a blamától.

Nem mindennapi jelenet játszódott le egy portugál ötödosztályú mérkőzésen, ugyanis a játékvezető fehér lapot mutatott fel az egyik játékosnak.

Az utóbbi napokban feszült helyzet alakult ki a Red Bull F1-es csapatának tanácsadója, Helmut Marko jövője körül. A 80 éves szakember korábbi kollégája, Joan Villadelprat sincs jó véleménnyel az osztrák istálló egyik legfontosabb emberéről, és azt javasolja, hogy azonnal távolítsák el a pozíciójából Markót.