Vágólapra másolva!
A Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty a saját korábbi rekordját megdöntve, 5:04:04 órás idővel nyerte a vitorlázók 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíját csütörtökön Balatonfüreden. Másodikként a Vándor Róbert kormányozta RSM futott át a füredi célvonalon, míg a harmadik helyet a Prospex-Delta Sailing Team szerezte meg. Az alábbi videóban megnézhető az első három helyezett befutója a szenzációs versenyről.

Akik egész nap követték az OrigoSport élő közvetítését az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjról, azok élőben is láthatták, ahogy a Fifty-Fifty negyedik alkalommal is megnyeri a vitorlás versenyt.

A dobogósok ugyan már megvannak, de az OrigoSport élő közvetítése folytatódik, ugyanis az egytestű hajók még versenyben vannak.

A hajósokra a 48 órás szintidő alatt légvonalban 155 kilométeres út vár, a balatonfüredi rajt után Balatonkenese, Siófok és a tihanyi szoros érintésével haladnak, és Keszthelynél fordulva térnek vissza Balatonfüredre. Erre a két órával elhalasztott rajt miatt idén szombat délelőtt 11 óráig van lehetőségük a versenyzőknek.

Az 55. Kékszalag Raiffaisn Nagydíj első ízben teljes egészében élőben követhető az Origón. Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint erre a linkre kattintania!