Szoboszlai megsérült, botrány a Magyar Nagydíjon

Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (R) speaks with Liverpool's Scottish defender Andrew Robertson during the pre-season friendly football match between Karlsruhe SC and Liverpool FC in Karlsruhe, western Germany, on July 19, 2023. (Photo by Daniel ROLAND / AFP)
Vágólapra másolva!
A szokásoknak megfelelőn egy helyen gyűjtöttük össze a szombati nap legfontosabb híreit a hazai és a nemzetközi sportvilág eseményeiről, történésiről.

Szoboszlai Dominik megsérült a Liverpool edzésén, így kérdésessé vált, hogy hétfőn pályára léphet-e az angol csapat következő felkészülési mecsén.

A Fradi megbízott vezetőedzője, Máté Csaba az első napok tapasztalatairól nyilatkozott, amiben többek között arról is beszélt, hogy szeretné visszanyerni a szurkolók bizalmát. A magyar bajnoktól napokon belül távozhat Xavier Mercier és Carlos Auzqui is.

Emlékezetes teljesítménnyel mutatkozott be az Inter Miami labdarúgócsapatában Lionel Messi, az argentin világbajnok drámai pillanatban szerzett győztes gólja után pedig a csapat társtulajdonosa, David Beckham is sírva fakadt.

Messi álomszerűen debütált David Beckham csapatában Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Stacy Revere

Kylian Mbappé kikerült a Paris Saint-Germain nyári felkészülési turnéjára utazó keretből, ugyanis a párizsi csapatnál úgy döntöttek, megválnak a francia világsztártól, amiért nem hajlandó szerződést hosszabbítani a klubbal.

Komoly meglepetéseket hozott a Forma–1-es Magyar Nagydíj időmérő edzése, amely után Lewis Hamilton kinevette korábbi csapattársát. A rajtsorrend mellett az is kiderült, hogy a Mercedes két pilótája miért kritizálta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) döntését, valamint hogy milyen árakkal találkozhatnak a Hungaroringre kilátogató szurkolók a helyi büfékben.

Hogy a bulvárosabb témák kedvelőinek is kedveskedjünk, Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez jelenleg a nyári pihenésüket töltik, az argentin-spanyol modellnek azonban ócskán meggyűlt a baja a hatalmas hullámokkal, amikor a tengerbe merészkedett, kis híján a bikinije bánta.