Vágólapra másolva!
Pórul járt a honfitársa sikerét pezsgőlocsolással ünnepelni próbáló golfozó, Adam Hadwin, akit nem ismert fel a verseny egyik biztonsági őre.

A világranglistán 75. kanadai Adam Hadwin ráadásul hazai pályán, Torontóban próbált meg örülni annak, hogy honfitársa, Nick Taylor "szétlövésben", azaz egy négy szakaszos minicsatában legyőzte Tommy Fleetwoodot, ezzel megnyerte a Canadian Opent. Az öröm annak is szólt, hogy Taylor 1954 óta ez első kanadai győztese a 119 évre visszatekintő tornának. Azonban a már civilben, kapucnis felsőben szurkoló Hadwint nem ismerték fel a biztonságiak, aminek törvényszerű volt a következménye:

Utólag legalább elnézést kértek tőle, amikor fölsegítették:

A győztes Nick Taylor reméli, barátja nem szevedett komolyabb sérülést:

"Az én szemszögemből ez egy nagyon szép földrevitel volt. Remélem, jól van Adam, láttam, hogy talpra állt. Hátha holnap nem arra ébred, hogy eltört egy bordája" - mondta a megértő sporttárs.

Felesége Twitter-bejegyzése szerint "Adam továbbra is az élők világában van, és igazi kanadaiként bocsánatot kért az őt földre döntő biztonsági őrtől" - írta a jó humorral megáldott Jessica Hadwin.