Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Óriási botrány alakul az év egyik legjobban várt bokszmeccse után

Gervonta Davis v Ryan Garcia - Fight Night GettyImageRank2 Vertical SPORT BOXING
LAS VEGAS, NEVADA - APRIL 22: Gervonta Davis in the green and purple trunks reacts after defeating Ryan Garcia in the black trunks by knockout in the seventh round during their catchweight bout at T-Mobile Arena on April 22, 2023 in Las Vegas, Nevada. Al Bello/Getty Images/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban két veretlen ökölvívó csapott össze Las Vegasban. Gervonta Davis egy testütéssel végül kiütötte Ryan Garciát a hetedi menetben, de azóta is nehezen viseli a vereséget.

Ryan Garcia 23 veretlen meccs után kapott ki először a szintén amerikai riválisától, de azóta érdekes dolgok történtek. Garcia a meccs után sportszerűen nyilatkozott, az egyik legnagyobbnak nevezte ellenfelét, de azóta érdekes dolgok történtek.

Egy testütés döntött Davis javára Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Al Bello

„Én vagyok az ökölvívás arca" – mondta a 28 éves, 29 meccse veretlen Davis, aki szerint akkora esemény volt a sikere, mint Rihanna fellépése a Super Bowlon.

Azóta Garcia a közösségi oldalán arról írt, kiderült, hogy tégla van a csapatában, aki információkat osztott meg az ellenfél csapatával, így sikerülhetett őt legyőzni.

A 136 fontos, köztes súlyon (1 fonttal a könnyűsúlyú limit felett) megrendezett meccs után még egy dolog foglalkoztatja a közvéleményt. Egyes vádak szerint a sajtótájékoztató közben az ellenfél edzője, Bernard Hopkins tesztoszteronkrémet kent Davis hátára, hogy pozitív legyen a doppingtesztje.

Davis posztolt is erről, hogy ki kellett volna ütnie a sz.rt is Hopkinsból, amikor hozzáért, de végül törölte a bejegyzést.

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez