A börtönben ülő Boris Becker borzalmas hírt kapott

From 2021 Boris Becker will not continue his function as Head of Men’s Tennis in the German Tennis Association (DTB). Federation Cup Pokal Cup Ladies Sport Sports Semifinals Women SP aktuellSPORT Horizontal FED CUP TENNIS
Becker szerint senki nem tökéletes, néha mindenki elveszti a fejét
Vágólapra másolva!
Boris Beckert, az április végén börtönbüntetésre ítélt egykori német teniszcsillagot a szabadulása után örökre kitilthatják az Egyesült Királyságból.

Boris Beckert április végén ítélte két és fél évnyi börtönre egy angliai bíróság, mert a legendás német teniszező jelentős összegű (2,5 millió font) vagyont titkolt el, és nem fizette be az adókat.

A belügyminisztérium most megerősítette, hogy a háromszoros wimbledoni bajnok és korábbi világelső azonnal kitoloncolható, amint kiszabadul a börtönből. Ez azt jelenti, hogy az 54 éves Becker valószínűleg soha többé nem szerepelhet szakértőként a brit televízióban - ahogyan azt oly sok éven át tette.

Becker kitoloncolhatják a szabadukása után Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon

Becker áprilisban került viktoriánus időkben épült wandsworth-i börtönbe, de később átkerült az oxfordshire-i alacsony kockázatú börtönébe. Az ideje nagy állítólag részét asztaliteniszezéssel tölti, és sporttudományt is tanít a rabtársainak.

- mondta egy névtelen forrás a Mirrornak.

A háromszoros wimbledoni győztes John McEnroe rengeteget gondol Beckerre. A BBC teniszközvetítésében pedig üzent is jó barátjának.

„Boris a barátom. Ez egyszerűen szörnyű.

Folyton azt mondta nekem, hogy minden rendben lesz, minden rendben van. Ilyen Boris" - mondta amerikai legenda, aki rengeteg kritikát kapott amiért szakkommentátorként élő adásban küldte a jókívánságait Boris Beckernek.