Elárult egy titkot a magyar női pólóválogatott klasszisa

BÍRÓ Attila
Gurisatti Gréta (jobbra) két gólt szerzett az olaszok ellen
Vágólapra másolva!
A magyar női vízilabda-válogatott gőzerővel készül a januári, trieszti olimpiai selejtezőtornára. A csapatban ott van Gurisatti Gréta is, akinek a kemény edzések mellett arra is jut ideje, hogy a rajongóinak is segítsen.

Az Európa-bajnoki bronzérmes pólós ezúttal inkább a női követőinek segített, és árult el titkokat arról, hogy ő minként tartja egészségesen a haját. A férfi rajongóknak pedig marad a látvány, amelyet a gyönyörű sportoló nyújt.

„Argánolaj és sapka a titok télen! Az én esetemben ez különösen igaz, hiszen szinte egész nap a klórós vízben van a hajam

. A hideg miatt a hajunk könnyen fénytelenné, töredezetté válik, ezért fontos, hogy sapkával védjük a hajhagymákat. Emellett fontos, hogy télen is odafigyeljetek a balzsamozásra, az olajos hajvégápoló készítmények (szigorúan állatkísérletmentes) használatára. A második képen láthatjátok, hogy Tokinak mit hozott a Mikulás. Nálam pedig a napi rutin minden edzés után az argánolajos hajpakolás, ugyanis nagyszerűen táplálja a hajat. Emellett egy kímélő, gyógynövényes, otthon készített csalános hajpakolás is remek megoldás tud lenni télen" – írta a képek mellé Gurisatti Gréta.