Mike Tyson 53 évesen is elképesztő fizikai állapotban van

Citi Taste Of Tennis - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 22: Mike Tyson attends the Citi Taste Of Tennis on August 22, 2019 in New York City. Noam Galai/Getty Images for AYS Sports Marketing/AFP
Vágólapra másolva!
A korábbi nehézsúlyú világbajnok a héten egy edzésvideót tett közzé a közösségi oldalán, amivel nem kis meglepetést okozott, elsősorban azzal, hogy mennyire dinamikus a mozgása, holott már benne van a korában.  

"Nem tudtam, hogy mire számítsak, hiszen vagy tíz éve nem húzott bokszkesztyűt. Úgyhogy igencsak meglepett, amit láttam tőle. Olyan gyors és olyan erős, mint a legjobb 21-22 éves srácok" – mondta Tysonról az edzője, Rafael Cordeiro.

Az elsősorban MMA harcosokkal foglalkozó Cordeiro három hete vezet edzéseket Tysonnak, és elmondása szerint az egykori bajnok ma olyan állapotban van, hogy bermelyik ketrecharcosnak bátran merné ajánlani kesztyűpartnernek a felkészülése során.

"Amikor először láttam, hogy elindítja a jobbhorgot, lepergett előttem az életem. Láttam a feleségemet, a lányaimat, még a kutyámat is" – számolt be "élményeiről" Cordeiro az ESPN küzdősport-szakírójának, Ariel Helwaninak adott interjúban.