Élő:

Egy hét alatt három gálát is rendez az UFC májusban

Dana White, presidente do Ultimate, durante a coletiva de Imprensa apos o UFC 211 na American Airlines Center. Dana White
Dallas, TX, USA - 13/05/2017 - UFC 211 Dana White, presidente do Ultimate, durante a coletiva de Imprensa apos o UFC 211 na American Airlines Center. Foto: Jason Silva/AGIF
Vágólapra másolva!
A világ legnagyobb ketrecharcszervezete bejelentette, hogy május 9. és 16. között három gálát is rendez a Florida államban található Jacksonville városában.

Dana White, az UFC elnöke az első, 9-i esemény kapcsán már a résztvevőkről is lerántotta a leplet.

Az „őrült" becenévre hallgató Tony Ferguson a könnyűsúlyú köztes bajnoki övért Justin Gaethje ellen bunyózhat az este egyik fő meccsén. A másik nagy attrakció a korábbi olimpiai aranyérmes birkózó, jelenlegi harmatsúlyú bajnok, Henry Cejudo összecsapása lesz az egykori első, Dominick Cruz ellen.

Az UFC 249-en ezen kívül a világ egyik legnagyobb ütőerejű nehézsúlyú harcosa, Francis Ngannou is megméretteti majd magát a 10-0-s, hibátlan mérleggel álló Jairzinho Rozenstruik ellen.

A szervezet hivatalos tájékoztatása szerint a nézők nélküli rendezvényen mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a sportolókat megóvják a koronavírus-fertőzés veszélyétől.

A tervek szerint a másik két gála május 13-án és 16-án lenne.