Egerszegi is nemet mondott a MOB-nak

Egerszegi Krisztina, úszás, 1996 Atlanta
Hungary's Krisztina Egerszegi starts to leave the pool after finishing the women's Olympic 200m backstroke 25 July in Atlanta. Egerszegi won the gold in the event with a time of 2:07.83. (for editorial use only) AFP PHOTO/IOPP/Toshifumi KITAMURA
Vágólapra másolva!
Egerszegi Krisztinát is megkeresték a MOB és a Túró Rudit gyártó cég közös akciójának ügyében, de Hosszú Katinka és Puskás Ferenc örökösei után a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott úszóklasszis is nemet mondott. 

A Túró Rudi és a Magyar Olimpiai Bizottság közös akciójának keretén belül a csokigyártó egykori és jelenlegi magyar sportolók képeit teszi a csomagolásba, amiket lehet gyűjteni és albumba ragasztani. A sportolók között van többek között Risztov Éva és Kammerer Zoltán is, ugyanakkor vannak nagy hiányzók a nevek között.

Hosszú Katinka például nemet mondott, mert ahogy az úszóvébé reklámfilmjében, úgy a csokireklámban sem kíván ingyen szerepelni, és nemet mondtak a Puskás Ferenc örökségét kezelők is - írja a Ripost.

Egerszegi Krisztina Forrás: AFP/Kitamura Toshifumi

A szervezők megkeresték a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott Egerszegi Krisztinát is, de ő sem akart szerepelni. A Ripost.hu megkereste az egykori úszóklasszist, aki férjén keresztül megerősítette, hogy megkeresték, de nemet mondott a felkérésre. Indoklást nem fűzött a döntéshez Vigassy Ádám.