Megszületett a magyar válogatott kézilabdázó gyereke - fotó

ROSTA Miklós
München, 2024. január 16. Rosta Miklós (k), valamint az izlandi Viggó Kristjánsson (b) és Sigvaldi Bjorn Gudjonsson a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság Izland - Magyarország mérkőzésén a müncheni Olympiahalléban 2024. január 16-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar kézilabda-válogatott játékosának, Rosta Miklósnak megszületett a gyermeke, így hamarosan visszatérhet a németországi Európa-bajnokságon szereplő nemzeti csapathoz.

Gyermeke születése miatt vasárnap hazautazott a férfi kézilabda Európa-bajnokságról a magyar csapat beállója, Rosta Miklós. A válogatott szövetségi kapitánya, José María Rodríguez Vaquero mindezzel tisztában volt, így nem érte váratlanul játékosa távozása.

Rosta Miklós párja a közösségi médiában bejelentette, hogy megszületett a gyermekük, így a Dinamo Bucuresti játékosa vissza is térhet a nemzeti csapathoz.

A magyar válogatott jelenleg a második helyen áll középdöntős csoportjában, és hétfőn 20.30-tól a házigazda Németország ellen lép pályára, ezen a meccsen Szöllősi Szabolcs pótolhatja majd Rostát, aki a következő találkozón, az olimpiai címvédő Franciaország ellen minden bizonnyal már újra játszhat.