Poharat vágott a férfi fejéhez egy nő, mert rosszul tippelte meg az életkorát

Vágólapra másolva!
Egy manchesteri kocsma sörkertjében beszélgetettek amikor a 39 éves nő megkérdezte a társaságot, akivel volt, hogy hány évesnek nézi. Volt, aki rosszul tippelt.
Vágólapra másolva!

Minden nőnek kényes pont az életkor, általában a középkorú hölgyeknek jól esik, ha fiatalabbnak látják őket. Viszont nyilván van, akinek rosszul esik, ha esetleg idősebbnek tippelik a valós koránál. A 39 éves anya, Joanne épp egy társasággal szórakozott Manchester egyik sörkertjében, amikor feltette a kérdést, hány évesnek nézik a többiek. Állítólag iszogatás mellett kedélyesen beszélgetett a társaság, mielőtt az életkor felé terelődött a téma. A férfi szerencsétlenségére 43 évet mondott, amit a nő nehezen tudott megemészteni. 

Nem tetszett neki a szám, amit hallott

 

A férfi a kellemetlenné vált helyzetből menekülve kiment gyorsan a mosdóba, de amikor visszafelé tartott az asztalukhoz,

a sértett nő többször arcon vágta egy üvegpohárral,

ami elég komoly sérüléseket okozott az arcán. A nő végül elmenekült a helyszínről, de nem sokkal később egy boltban elfogták a rendőrök.

Joanne bűnösnek vallotta magát súlyos testi sértés ügyében, amelyre akár 3 év letöltendő börtön is kiszabható. A bíróság végül 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 12 hónapra felfüggesztettek, és arra kötelezték, hogy 180 óra közmunkát végezzen és 800 font (366 ezer forint) kártérítést fizessen áldozatának.

A nő az ügyvéd szerint nem dolgozta fel még apja elvesztését és súlyos önértékelési problémákban szenved, mely kihatással van cselekedeteire. A bíró a tárgyaláson az alkohol befolyásoltságra és a baráti tréfa félreértelmezésére utalt, ami bár érthetően sértő volt a vádlott számára, erre a viselkedésre nem jogosítja fel.

Szerencsére a tréfát nem mindig veszik véresen komolyan. Januárban egy brit férj kiszámlázta feleségének a kanapé takarításának árát. A nő sértődés helyett jót nevetett a tréfán és megosztotta közösségi oldalán a férj számláját, amire 14 ezer like-ot kaptak.

Angliában egy férfi már nem járt ekkorra népszerűséggel. New Castle-ben bombatámadással fenyegetőzött poénból a reptéren, ami elég nagy pánikot váltott ki. Szerencsére a reptéren dolgozók nem vették teljesen komolyan a fenyegetést. A férfi a tárgyaláson azonban leidiótázta a bírót. 

Forrás: Mirror