Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton

Vágólapra másolva!
Az M0-s autóúton a 14-es kilométer szelvényben, vagyis Tétény térségben 2024. május 8-án és 9-én este 19 és reggel 7 óra között sávzárás lesz érvényben. Ezen időszak alatt a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek.
Vágólapra másolva!

Május 9-én reggel 8 órától délután 15 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvény környezetében, Törökbálint térségében javítják a burkolatot.

Május 8-9-én, szerdán és csütörtökön este az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben két sávot lezárnak a szakemberek este 19 órától másnap reggel 7 óráig Tétény térségében a pálya felett található portálokon zajló munkák miatt, ezalatt és két sávon haladhat a forgalom.

Május 9-én, csütörtökön burkolatjavítás miatt az M0-s autóúton a 2-3 kilométer szelvények környezetében az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába reggel 8 órától 15 óráig dolgoznak a szakemberek Törökbálint térségében, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, vagy a www.utinform.hu weboldalon - írja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye.

A címlapi kép illusztráció!