Kegyetlen bosszú - haragosa feleségéről tett fel szexhirdetést

Vágólapra másolva!
Rengetegszer felhívtak telefonon egy férfit azzal, hogy a szexuális szolgáltatásával kapcsolatban érdeklődnek. Ő semmiről sem tudott erről, először csak bosszankodott. Később kiderült, hogy egy haragosa adta meg a számát egy oldalon, ahol prostituáltak hirdetnek. Ekkor már az is kiderült, hogy haragosa a felesége fotóit töltötte fel ugyanerre az oldalra.
Vágólapra másolva!

Egy 35 éves férfi pont egy éve, egy internetes oldalon regisztrált, és olyan hirdetést tett fel mely szerint

 haragosa felesége szexuális szolgáltatást nyújt.

A hirdetéshez 44 éves ismerőse telefonszámát adta meg. Rengetegen jelentkeztek, és érdeklődtek a szexuális szolgáltatással kapcsolatban.

A hirdetés feltevő férfit a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség zaklatással vádolta meg, amiért egy év börtönre is ítélhetik.

Fotó: AFP/Anoek de Groot

Ahogy azt megírtuk, egy mátételki férfi egy helyi prostituáltat hívott át magához néhány napja. Noha hajnalban hívta telefonon, a lány azonnal ment, perceken belül nála volt. A férfi a szexuális szolgáltatásért nem készpénzben fizetett, hanem utalt. Ez később nagyon sokba került neki. A szexuális szolgáltatás után ugyanis felajánlotta a lánynak, hogy hazaviszi kocsival. Menet közben a nő egyik ismerőse is csatlakozott hozzájuk. Útjuk azonban a tervezettnél hamarabb véget ért: a nő megkérte a sofőrt, hogy álljon meg az egyik dohányboltnál, majd a társával együtt kiugrottak az autóból és elszaladtak. A férfi csak később vette észre, hogy útközben hozzányúltak a telefonjához, és arról 4 millió forintot utaltak el. A 24 éves prostituáltat másnap elfogták, de 3,7 millió forintot tudtak lefoglalni tőle. 

prostituált
Fotó: Origo

Márciusban egy férfi brutálisan összevert egy prostituáltat Kaposváron. Azért ütötte meg többször a nőt, mert előre fizetett neki a szexért, de nem találtak helyet, ahol az megtörténhetne. Tette mindezt azután, hogy megígérte, hogy akkor is fizet, ha nem találnak szobát, ahol szexelhetnek.

Egy nő pedig korábban odament egy idős férfihoz a VII. kerületben, azzal, hogy szívesen lefeküdne vele pénzért. Együtt mentek el egy közeli automatához, ahol már várták őket a nő társai, akik a levett pénzt, és a hitelkártyát elvették a férfitól.

Ahogy azt korábban megírtuk: háborognak a nyírbátoriak, ugyanis egyre többször fordul elő, hogy prostituáltak fényes nappal, lakóövezeti utcákban bonyolítják le a napi munkájukat.

A helyiek nem rég arra lettek figyelmesek, hogy már a házaik melléképületébe is bementek szexelni.

Tisztelt Nyírbátoriak! Akik a Táncsics utcára jönnek k*rválkodni, a kis házba, meg ide mellé, azok le lesznek fotózva és kiteszem őket

– írta az egyik közelben élő asszony a közösségi médiában. Férje hozzátette, hogy ő is látta őket, külön kiemelve, hogy nem zavartatták magukat fényes nappal sem.

írja a Ripost.