Felvette a kamera, ahogy összevernek egy kukást Tinnyén, mert az végezi a munkáját - videó

Vágólapra másolva!
Tinnyén egy kukásautó megállt az egyik ház előtt, hogy onnan elvigye a szemetet, közben a házhoz érkezett egy autó, aki a szemétszállító miatt nem tudott beparkolni az udvarra. A sofőr és utasa emiatt dühösek lettek, és rátámadtak a kukásra, akit azért vertek meg, mert az végezte a munkáját.
Vágólapra másolva!

Tavaly márciusban egy férfi Tinnyén szedte össze a szemetet, ezért a kukásautóval megállt az egyik ház előtt és kiszállt, hogy az ottani kukát kiürítse. Azonban a férfi úgy parkolt le a szemeteskocsival, hogy az éppen oda érkező házban lakók nem tudtak beállni a kocsibejáróba. 

Emiatt az autó sofőrje és utasa dühösek lettek, ezért a kukásra támadtak.

 Egyikük lábon rúgta, míg a másik férfi többször fejen ütötte a szemeteseket ürítő férfit, aki a földre esett. 

Ezután  a támadók tovább rugdosták és ütötték a földön fekvő férfit. 

A támadás után a kukás férfi a szemeteskocsival elhajtott a helyszínről, a verés miatt nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek. 

Ezután a két dühös férfit súlyos testi sértés miatt hallgatták ki. 

Az ügyészség mindkét támadóval szemben az eljárást 1 év 3 hónapra felfüggesztette azzal a feltétellel, hogy ez idő alatt egy csoportos személyiségfejlesztő és agressziókezelő tréningen kell részt venniük. Ezt egy pártfogó fogja ellenőrizni. Ezért a két férfivel szemben csak akkor szüntethető meg az eljárás, ha a feltételes ügyészi felfüggesztés ideje alatt részt vesznek a tréningeken. 

Tavaly július 9-én három kunpeszéri férfi verte meg brutálisan egyik ismerősüket. A támadás előtt a három támadó együtt italozott egy negyedik férfival, majd autóba ültek és egy földes útra hajtottak, ahol a sofőr ütni kezdte a mellette ülő ismerőst, majd a másik két társa is csatlakozott a bántalmazáshoz. Ezután a sofőr egy hídnál állt meg, ahol kirángatta a kocsiból az ismerősét, majd mindhárman lefogták és ütni kezdték a tehetetlen férfit. Végül kezeit és lábait összekötözték, majd azzal fenyegették, hogy vízbe dobják, de ekkor a három férfi visszaült a kocsiba és elmenekült a helyszínről. 

Hasonló eset Hatvanban is történt, ráadásul idén márciusban. Akkor két férfi egy korábbi veszekedés miatt ásóval és baltával támadt egy ismerősükre, akinek a támadás miatt életveszélyes sérülései lettek. Ezután a rendőrök négy órán belül elfogták az egyik kegyetlen támadót, egy 27 éves férfit, aki a kihallgatásán vallomást tett, majd április 5-én reggel egy 50 éves férfit vett őrizetbe a rendőrség, aki szintén bevallotta a tettét.