A Lidl idén valóra váltja a focirajongó gyermekek legnagyobb álmát

Vágólapra másolva!
A szerencsések a mérkőzések kezdetekor kéz a kézben vonulhatnak majd pályára a válogatott játékosaival az EB csoportmeccsein.
Vágólapra másolva!

A Lidl az UEFA EURO 2024TM hivatalos partnereként hívta életre a már most is nagy népszerűségnek örvendő Lidl Kids Team nyereményjátékát, melynek során valóra válhat 22 szerencsés magyar gyermek álma, akik pályára kísérhetik majd válogatottunk játékosait az Európa-bajnokság csoportmeccsein, Németországban.  A nevezés már elindult, mutatjuk a részleteket.
 

A Lidl ezúttal a közismerten kedvező árai és magas minőségű termékei mellett az UEFA EURO 2024TM partnerséggel az aktív életmód fontosságára kívánja felhívni a figyelmet, hogy minden eddiginél közelebb hozza a családokat a profi labdarúgáshoz. A sokak álmát valóra váltó együttműködés keretében valósul meg idén a Lidl Kids Team nyereményjáték, melynek köszönhetően Európa-szerte közel ezeregyszáz gyermek kap lehetőséget arra, hogy a 2024-es EB mérkőzésein a sztárokat a pályára kísérje.

Fotó: Lidl

A nem mindennapi kezdeményezésre, a Lidl Magyarország nyereményjátékára a szülők és gondviselők is nevezhetik 6-10 éves gyermeküket, akik sorsolás útján kerülhetnek be a Lidl Kids Teambe, melyhez csupán Lidl Plus felhasználóként az applikációban kell a nevezést leadni. A nyertes gyermekek a válogatott egy-egy játékosát kísérhetik pályára az UEFA EURO 2024TM csoportmérkőzések egyikén Németországban. 

A Lidl a nagyvonalú nyereményjáték keretében vállalja a gyermekek és kísérőik utazásának teljes költségét, ily módon is biztosítva, hogy a szerencsés nevezők anyagi helyzetüktől függetlenül vehessenek részt a programban. A Lidl Kids Team résztvevőit a helyszínen a nagy esemény mellett természetesen számos szórakoztató és izgalmas élmény várja majd azt megelőzően is, hogy több tízezer szurkoló előtt csatlakozhatnak a válogatott labdarugóihoz a pályán. „Nagy örömünkre az UEFA-val együttműködve a Lidl Kids Team nyereményjáték révén egy olyan életre szóló élményt kínálhatunk vásárlóink részére, ami igazi kuriózum. A Lidl Kids Team programmal egyedülálló lehetőséget és életre szóló élményeket szeretnénk nyújtani 22 magyar gyermek és családtagjuk számára. A Lidl Kids Team programban nyertes hazai résztvevők – felnőtt kísérőjükkel együtt – háromnapos utazást nyernek és ennek részeként ott lehetnek Németországban június 19-én a Németország elleni, míg június 23-án a Skócia elleni csoportmérkőzéseken. 

A gyermekek pedig a mérkőzések kezdetekor kéz a kézben vonulhatnak majd pályára a válogatott játékosaival. A mérkőzések előtti napon a gyermekek és kisérőik városlátogatáson, játékos futball mérkőzésen és sok más élménydús programon is részt vesznek majd.” – mondta Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője -majd hozzátette: Piacvezető vállalatként azon dolgozunk folyamatosan, hogy minden esetben partnerként álljunk vásárlóink mellett, legyen szó akár a lehető legjobb árak biztosításáról, a széles és friss gyümölcs- és zöldségkínálatunkról, vagy éppen a világ egyik legnagyobb labdarúgó-tornáján való részvételről. Ránk minden esetben számíthatnak!"
 

A több mint 30 országban működő Lidl büszke arra, hogy a vállalaton belül sokszínű kultúrával rendelkezik – derül ki közleményükből. A Lidl vezetősége a 2023-ban bevezetett "Együtt a Lidlnél" küldetésnyilatkozatával továbbá azt is hangsúlyozni kívánja, hogy egy bizalmon alapuló, tisztességes és nyitott vállalati környezet fenntartását tűzte ki célul, mely tevékenységei középpontjába az embereket helyezi. A Lidl emellett határozottan kiáll az egyenlő bánásmód mellett, és ennek megfelelően nem tolerálja a diszkrimináció semmilyen formáját, amelyek a futballban is alapvető értékek: a méltányosság, az esélyegyenlőség és a befogadás előtérbe helyezése tehát a Lidl tevékenységét az egész UEFA-idény során végigkíséri. 

Hazánk piacvezető áruházláncának ígérete szerint a Lidl Kids Team tagjának lenni csak a kezdet, a Lidl idén ugyanis futballrajongók millióit szeretné összehozni, hogy együtt, akár otthon a családdal, akár a barátokkal ünnepeljék a mérkőzéseket, így például minden Lidl-vásárlónak lehetősége lesz ingyenes jegyeket nyerni az UEFA EURO 2024 mérkőzéseire.

További információ itt.