Vágólapra másolva!
A Ferrari főnöke, Frederic Vasseur továbbra is bizakodó az olasz istálló teljesítményével kapcsolatban, azt is elmondta, miért.

A Scuderia két harmadik hellyel kezdte a szezont, ami nem lenne rossz teljesítmény, de a többieknek továbbra is aggasztó lehet, hogy mekkora fölényben van a Red Bull, amely mindkét 2024-es futamon elvitte az első két helyet. Vasseur második szezonját tölti az olaszoknál, de továbbra sem az azonnali sikerekben gondolkodik.

F1 Abu Dhabi Grand Prix 2023 abu dhabi emirates formula formula1 motorsport one racing uae united grand prix fred Frederic Vasseur Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix Yas Marina Circuit November 26 2023 Abu Dhabi United Arab Emirates Beata Zawrzel NurPhoto rac
Fred Vasseur bizakodó
Fotó: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel/NurPhoto/Beata Zawrzel 

„Ha ugyanazt a fejlődést tudjuk bemutatni, mint 2023-ban, akkor bizakodó vagyok. A csapatra koncentrálok és arra, hogy fejlesztenünk kell az autót, és ha lesz olyan hétvége, amikor a Red Bull elé kerülünk, akkor is ezt fogom mondani. Minden héten jobbak akarunk lenni. Nincs olyan, hogy egy bizonyos helyet elérve már nem kell fejlődnünk” – mondta Vasseur, aki elismerte, hogy a Red Bull továbbra is hatalmas előnyben van.

„Nem mondhatom, hogy ezzel nem kell foglalkoznunk, de azt igen, hogy csak a felzárkózáson dolgozunk. Tiszta, hogy komoly előnyük van és nem akarok mellébeszélni. Előnyben vannak velünk szemben, de folytatjuk a fejlesztéseket, és azt gondolom, fejlődtünk az elő két futamon is. Ezt látja sé érzi mindenki, ennél jobb motiváció pedig nem kell csapaton belül” – mondta a csapatvezető.

 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.