Vágólapra másolva!
A világsztár popzenész, Ed Sheeran valóra váltotta élete egyik nagy álmát, és a biztonsági autóval ment egy kört a Miami Nagydíj aszfaltcsíkján. A kormányt jóbarátja, George Russell forgatta, és sikeresen változtatta rémálommá a nagy álmot.

Ilyen egy igazi barát és egy igazi sportember. George Russellt, ha már megkérték, hogy vigye körbe a Miami Nagydíj aszfaltcsíkján barátját, a világsztár popzenészt, Ed Sheerant, egyrészt örömmel vállalta a feladatot, másrészt pedig igyekezett a lehető legjobban elvégezni a munkát.

A Mercedes 26 éves pilótája, aki öt futam után 33 ponttal az összetett verseny 7. helyén áll, 

egy alaphangon is kb. 700 lóerős Mercedes-AMG GT Track Series szörnyeteggel vitte körbe a rőt hajú művészt.

 Aki kezdésként közölte, hogy egyszer írt egy Aston Martin DB9 modellről (ez egyébként a Forma-1 másik biztonsági autója, amelyik a Mercivel felváltva látja el a feladatot), úgyhogy otthon van a sebesség világában. Ehhez képest egy Volvója van mondja nevetve, ami pont nem a sebesség megszállotjainak az első számú választása.

Russell aztán oda tette magát, ahogy illik, a Sziget Fesztivált is megjárt zenész leginkább csak az "Istenem", illetve az f és s betűvel kezdődő négy betűs angol szavakat tudta ismételgetni, miközben sofőrje csak vihogva nyomta tövig a gázt. A kör végén Ed Sheeran megmutatta verejtékben úszó tenyerét, mi pedig innen is gratulálunk neki, hogy nem rókázta össze a biztonsági autót.

A 2024-es Forma-1-es szezon május első hétvégéjén, a sprintfutamos Miami Nagydíjjal folytatódik, amelynek első felvonását, azaz a sprintet szombaton nyilván Max Verstappen nyerte. Öt versenyhétvége egy sprint után a 118 pontos címvédő holland vezeti az összetettet a Red Bull-os csapattárs Sergio Pérez (91 pont) előtt, a harmadik és negyedik helyen pedig a két Ferrari áll, Charles Leclerc 83, Carlos Sainz pedig 73 ponttal.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek: