Vágólapra másolva!
A Mercedes Forma-1-es csapatfőnöke, Toto Wolff autóbalesetet szenvedett. Lewis Hamilton főnöke egy GT3-as autót csapott a falnak, amikor Imolában, a Drive to Survive következő évadára forgattak.

Toto Wolff balesetet szenvedett

F1 Grand Prix of Las Vegas - Previews GettyImageRank1 Motorsport Formula One Racing USA Nevada Las Vegas Formula One Grand Prix Photography Previews Toto Wolff Topix Bestof Paddock - Motorsport PersonalityInQueue Mercedes GP Executive Director Las Vegas S
Toto Wolff balesetet szenvedett
Fotó: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jared C. Tilton 

A Netflix-sorozat, a Drive to Survive új évadában láthattuk a Mercedes csapatfőnökét, Toto Wolffot, ahogy fiát, Jacket egy gokartba ülteti és hagyja vezetni, de a Szaúd-Arábiai Nagydíjat követően 

ő maga vette át az irányítást – és szenvedett balesetet

 - írja a Motorsport.

A Mercedes az imolai pályán a sorozat következő évadára forgatott jeleneteket, ott volt a csapat utánpótlásának gyöngye, Andrea Kimi Antonelli is, mindketten egy Mercedes-AMG GT3-mal köröztek, de az oe24-nek Wolff elmondta, neki nem kellett volna:

Jelenleg nem ideálisak a vezetési képességeim. Az imolai tesztjeinken elszállt a stabilizátor és két kör után eltaláltam a falat.

A Mercedes is megerősítette, hogy a csapatfőnök a Rivazzában eltalálta a falat, de szerencsére sérülés nélkül megúszta, és miután rendberakták a kocsit, még pár kört tudott futni. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.