Vágólapra másolva!
Egy ausztrál reklámügynökség grafikusa elkészítette a csapatok autóit oldalnézetből. Látványos változás jön.

F1-es autóról kellett oldalnézeti képet készítenie Adam Falconernek, egy melbourne-i reklámügynökség tagjának. Falconer úgy döntött, ha már dolgozik, megnézi a 2017-es szabályokat, és az új autók várható formaterveit veszi alapul.

A végeredmény egy sablon lett, amihez megrajzolta az összes csapat 2016-os megjelenését, így gyakorlatilag azt láthatjuk, hogy az idei külsők hogyan mutatnának egy sematikus, 2017-es autón.

Falconer ilyen autókra számít 2017-ben Forrás: Adam Falconer/stylepixelstudios

Falconer grafikáin az új autók legfontosabb jellemzői közül csak kevés látható, de a módosított hátsó szárny, az oldaldobozok melletti „átlós” terelőlap, valamint a légbeömlő nyílások mellett légterelők azért felkerültek a grafikákra.

A csapatok jövőre teljesen új, a mostaniaknál szélesebb, agresszívebb megjelenésű, és jobb tapadást biztosító autókkal állnak majd rajthoz. A tesztek február végén kezdődnek, várhatóan nem sokkal azelőtt jelennek meg az első képek a 2017-es F1-es autókról.

További grafikák Falconer Behance-portfóliójában láthatók.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!