Vágólapra másolva!
A Bruno Senna mögött álló Embratel lehet a Williams új főszponzora. A brazil szerint ez nem jelenti azt, hogy nyeregben van a kék-fehéreknél.

A Williams a héten hivatalosan bejelentette, hogy főszponzora, az AT&T nem hosszabbította meg 2012-re a tavaly december utolsó napján lejárt szerződését. Állítólag a csapat előrehaladott tárgyalásokat folytat egy másik telekommunikációs vállalattal, a Bruno Senna mögött álló Embratellel; ezt a hírt egyes források úgy tálalták, hogy Rubens Barrichellóval és Adrian Sutillal szemben immár a tavaly a Lotus Renault-nál versenyzett brazil a legesélyesebb a Williamsnél arra, hogy Pastor Maldonado csapattársa legyen.

Senna szerint a spekulációk ellenére semmi nem változott helyzetével kapcsolatban, továbbra is állást keres. "A híresztelések ellenére ugyanabban a helyzetben vagyok, mint korábban" - írta Senna Facebook oldalán. "Továbbra sem köteleztem el magam egyik csapathoz sem, még mindig F1-es helyért harcolok. És küzdök tovább!"

Senna még tavaly kijelentette, hogy amennyiben minden kötél szakad, kész tartalékpilótának is beállni valamelyik alakulathoz. "Ez lehetővé tenné, hogy aktív maradjak" - fogalmazott Senna decemberben.