Vágólapra másolva!
A kórházból hétfőn kiengedett Ralf Schumacher semmire sem emlékszik a Forma-1-es világbajnokság vasárnapi futamán történt balesetéből.

"A kórházban többször is láttam a tévéfelvételeket, de csak a rajt pillanatai voltak ismerősek. A baleset teljesen törlődött az emlékezetemből" - mondta a Williams-BMW német versenyzője, aki nem tartja kizártnak, hogy kihagyja a jövő heti Francia Nagydíjat.

Hozzátette: még most is érzi az ütközés hatását. "Úgy érzem magam, mintha legalább két menetet bokszoltam volna Muhammad Alival. Nem ért sokk, nincsenek pszichés gondjaim, de hatalmas baleset volt" - jegyezte meg az ifjabbik Schumacher fivér. "Pihenésre van szükségem, most nem gondolok a Forma-1-re, csak a feleségemmel és a fiammal szeretnék lenni."

Ralf Schumacher az indianapolisi verseny 10. körében hatalmas sebességgel a védőfalnak csapódott, s - mivel az orvosok a lehető legalaposabban próbálták ellátni - hosszú ideig nem emelték ki az autóból. "Ralf jól van, bár komoly zúzódások keletkeztek a hátán" - mondta hétfőn Liam Clogger, a csapat sajtófőnöke.