Vágólapra másolva!
A Kanadai Nagydíj három évvel ezelőtti győztese, Ralf Schumacher úgy véli, hogy az idei szerényebb eredmények ellenére sikeres lehet a Forma-1-es világbajnokság nyolcadik, montreali futamán.

"Nagyon várom a mostani és a jövő heti indianapolisi versenyt, még úgy is, hogy egyelőre elmaradtam a várakozásaimtól. Imádom Montrealt, a várost, az embereket, de leginkább a pályát. Az elmúlt években számos sikernek örülhettem Kanadában, remélem, hogy idén sem változik a helyzet" - mondta a Williams-BMW német pilótája.

Ralf Schumacher azt is megjegyezte, hogy a csapat múlt heti silverstone-i és monzai tesztelése jól sikerült, bizakodásra ad okot. "Biztos vagyok abban, hogy előreléptünk, csak a javulás mértékéről nem tudok még véleményt formálni. A soron következő feladatok előtt már nem foglalkozom a szerényebb idei eredményekkel. Másokhoz hasonlóan én is arra törekszem, hogy csak a jövőre tekintsek" - tette hozzá a Williams-BMW klasszisa.

Ralf Schumacher először 1999-ben ért célba Montrealban, akkor negyedik lett, s a 2001-es diadal után tavaly volt ismét dobogós, bátyja, a hatszoros világbajnok Michael mögött a második pozíciót szerezte meg. Idén minden bizonnyal egy helyet előrelépne, hogy újra neki szóljon a himnusz.