Vágólapra másolva!
A végtelen történet folytatódik: Jos Verstappent ismét hírbe hozták a Forma-1-es Jordan-istállóval, a június 13-i Kanadai Nagydíjon állítólag már a holland indul Nick Heidfeld helyett.

Jos Verstappennel kapcsolatban nem lehet biztosra menni: hol azt mondják, visszatér a Jordanhez, míg máskor azt, idén már nem szerepel a Forma-1-ben. Most ott tartunk, hogy egy korábbi ígéretnek megfelelően június 1-jén tesztel Silverstone-ban, s állítólag ez nem csak amolyan bemutató lesz. Egyes források - köztük az Autosport - állítják, a gyakorlás nem időre, hanem kényelemre fog menni. Azaz a mérnökök megnézik, hol kell szélesíteni a kasztnin, az EJ14-est ugyanis a kisebb Nick Heidfeldre és Giorgio Pantanóra tervezték.

A fentiekből következik, hogy a sajtó ismét Verstappen visszatérését valószínűsíti, a hírek szerint a június 13-án esedékes Kanadai Nagydíjon már a holland indul Heidfeld helyett. S hogy miért éppen a németnek kell távoznia? Mert neki nincsenek olyan jól fizető szponzorai, mint Pantanónak (Verstappenről nem is beszélve), s Eddie Jordannek égető szüksége van minden egyes centre.

"Túl korai lenne még bármit is mondani erről az ügyről" - nyilatkozta ezzel szemben a csapatfőnök. "Az egész sztori légbőlkapott, nincs valóságalapja." Ennek némileg ellentmond, hogy Jordan (talán lelkiismereti okok miatt) éppen új helyet keres Heidfeldnek, a Williamshez szeretné beprotezsálni.