Vágólapra másolva!
Eredményesnek bizonyult a Forma-1-es Jordan-istálló, valamint a Jos Verstappent képviselő Raymond Vermeulen megbeszélése, internetes lapok szerint elképzelhető, hogy a holland a Spanyol Nagydíjon visszatér a száguldó cirkuszba.

Jos Verstappen menedzsere, Raymond Vermeulen (és szponzora, a Trust képviseletében Michel Perridon) hétfőn ült tárgyalóasztalhoz Eddie Jordannel, s az F1Racing.de Hollandiából szerzett értesülései szerint a holland szempontjából remekül alakult a megbeszélés. Több forrás állítja, a május 9-i Spanyol Nagydíjon már Verstappen vezetheti az egyik sárga versenyautót, újabban ismét Giorgio Pantanót emlegetik távozóként.

A Jordan szóvivőnője útján mindazonáltal közölte, a "2004-es felállás tesztpilótástul, mindenestül biztos", s az április 27. és 29. között vairanói tesztre Timo Glock utazik. Verstappenről azonban az a hír járja, nem szeret úgy beülni egy autóba, hogy előtte ne próbálta volna ki, így meglehet, a Jordan a hollandot is elviszi tesztelni. Hogy Verstappen ott lesz-e Barcelonában, erősen függ attól, jól érzi-e magát az autóban, s persze a menedzsmentnek is végleg dűlőre kell jutnia Eddie Jordannel.

Az ügyben biztosat valószínűleg csak az érintettek tudnak, a sajtónak - a hivatalos bejelentésig legalábbis biztosan - marad a találgatás.