Vágólapra másolva!
A Forma-1-es Ferrari-istálló egykori pilótája, Eddie Irvine folytatta "jó" szokását, s újabb kulisszatitkokat árult el a maranellóiak módszereiről. Azt viszont nem tudni, igazat mond vagy csak feltűnési viszketegségben szenved.

Juan Pablo Montoya a Malajziai Nagydíj után állt elő azzal, hogy a második számú Ferrariban ülő Rubens Barrichello (aki amúgy barátja) szándékosan feltartotta, s ezért nem érhette utol Michael Schumachert. A kolumbiai úgy vélekedett, Jean Todték utasították Barrichellót a "sportszerűtlen tettre", hogy ily módon támogassák az élen haladó (és később nyerő) hatszoros világbajnokot.

A nyilatkozat nagyobb vihart nem kavart, szép lassan megnyugodtak a kedélyek, Eddie Irvine erre fel elérkezettnek látta az időt arra, hogy belerúgjon egyet egykori csapatába. A The Sun című bulvárlapban megírta, az ő idejében is Schumacher volt a középpontban. "Nem egy olyan esetre emlékszem, amikor a boxból arra kértek, tartsam fel ezt vagy azt, hogy Michaelnek akadálymentes útja legyen a célig" - vádolta sportszerűtlenséggel az olasz istállót Irvine. "A Ferrari csak egyvalamit akar: nyerni, nyerni és nyerni. Be is vet mindenféle trükköt, hogy ezen célját elérje."