Vágólapra másolva!
A Forma-1-es idénynyitón hatodik Jenson Button úgy véli, hogy csapata, a BAR-Honda már jobb teljesítményre képes, mint a McLaren-Mercedes, s Malajziában a dobogós helyezés sem lesz elérhetetlen.

"Nagyon boldog vagyok, rengeteget fejlődtünk a télen. Sokat jelent, hogy most már a Michelin abroncsait használjuk" - idézte Buttont a távirati iroda. "Most már elérhetőnek tartom a dobogós helyezést, Sepangban még jobbak lehetünk. Nagyszerű, hogy három ponttal kezdtük a szezont, hiszen tavaly csak kétszer szereztünk többet az összes futamon. Ha a folytatásban is hasonló teljesítményre leszünk képesek, akkor nagyszerű szezon vár ránk."

"Úgy gondolom, hogy most jobbak vagyunk a McLarennél, igaz a Ferrari, a Renault és a Williams még előttünk jár. Az időmérő edzéseken megelőztem a McLaren két versenyzőjét, a versenyen is jobban szerepeltem. De nem ez a végcél, úgy vélem, hogy Malajziában közelebb kerülhetünk a Williamshez is."

A sportinglife-nak adott nyilatkozatában Button még tovább ment: "Sokkolt a Ferrarik tempója, ez tény és való. De ez csak egy verseny volt, szerintem látnak még a szurkolók ennél sokkal izgalmasabb futamokat is idén. S abból kiindulva, hogy az olaszoknak tavaly nem igazán ment Malajziában, akár őket is utolérhetjük."

[origo]/MTI