Vágólapra másolva!
Jenson Button, a Forma-1-es BAR-istálló pilótája kijelentette, hiába emlegetik nevét egyre gyakrabban a Williamsszel kapcsolatban, egyelőre nem áll szándékában elhagyni jelenlegi együttesét.

Hetek óta találgatja a nemzetközi sajtó, ki lesz a 2005-ös szezont már a McLarennél kezdő Juan Pablo Montoya utódja a Williamsnél. A csapat korábban világgá kürtölte, senki nem élvez elsőbbséget, mindenkit figyelnek, aki arra érdemes, ennek ellenére az a hír tartotta magát sokáig, hogy Mark Webber lesz a kolumbiai követője. Mostanában viszont arról cikkeznek Nagy-Britanniában, hogy Jenson Button visszatér(het) ahhoz az alakulathoz, amelyben 2000-ben elkezdte Forma-1-es pályafutását.

David Richards, a BAR csapatfőnöke érthetően nem lelkesedik az ötletért, szeretné, ha Button legalább 2005 végéig az istállónál maradna. Maga az érintett is hajlik erre, legfőbbképpen azért, mert a BAR jövőre már a világbajnoki címet (!) célozza meg. "Mindenkitől csak azt hallom, hogy a Williams így meg úgy, kicsit kezd már zavarni a dolog" - vallott Button a Sunday Mirrorban. "Kiváló csapat, ott ülhettem először Forma-1-es autóba, de ez idáig senkivel sem beszéltem, semmilyen szerződést nem írtam alá, s különben sem áll szándékomban elhagyni a BAR-t."

A 24 esztendős versenyző úgy véli, jelenlegi csapatában is meg tudja valósítani célját. "Természetesen világbajnok szeretnék lenni. De ezt olyan csapattal szeretném elérni, amelynek felépítésében én is segédkeztem. Mostanra olyan szintre jutottunk, hogy reális célnak tűnik jövőre a világbajnoki cím, s ez sokkal többet jelentene számomra, mintha egy már most tökéletes autóval jutnék fel a csúcsra."

Végezetül egy hír a bulvárpiacról: a The Sun című napilap értesülései szerint a Renault csapatfőnöke, Flavio Briatore szakított Heidi Klummal, dacára annak, hogy a topmodell hamarosan életet ad közös gyermeküknek. "Flavio és Heidi továbbra is jó barátok, minden nap beszélnek egymással, ám a szerelem elmúlt" - idézett a lap egy közelebbről meg nem nevezett személyt a pár ismeretségi köréből, aki elárulta, a válás elsődleges oka az volt, hogy Briatore és Klum túlontúl kevés időt tudott együtt tölteni.