Vágólapra másolva!
A vasárnapi budapesti események után minimális ideje maradt a pihenésre Baumgartner Zsoltnak, mert keddtől már Imolában tesztel a Forma-1-es világbajnokság március 7-ei ausztráliai rajtjára készülő Minardi-Cosworth másik versenyzőjével, Gianmaria Brunival.

A magyar és az olasz pilóta három napon át a melbourne-i idénynyitóra tervezett beállításokat próbálja az autósport elitkategóriájának népszerű létesítményében, az Enzo és Dino Ferrari nevét viselő pályán (Autodromo Enzo e Dino Ferrari). A hangulat valószínűleg kiváló lesz a faenzai istállónál, hiszen a budapesti bemutatkozás remekül sikerült, a kétüléses autó városligeti száguldását legalább tízezren követték figyelemmel.

A magyar szurkolók fogadtatása Paul Stoddartot is lenyűgözte: "Zsolt tökéletesen oldotta meg a feladatát, annak ellenére, hogy először ült ilyen kocsiban. Felnőtt a nem mindennapi próbához, biztos vagyok abban, hogy kitűnően állja meg a helyét a futamokon is. Magyarország büszke lehet arra, hogy ilyen versenyző képviseli a Forma-1-ben" - mondta az ausztrál csapatfőnök.

Stoddart hálás volt a budapesti közönségnek, ezért az eredeti terveket megváltoztatva, Gianmaria Bruni nem körözött a Tyrrell 1999-es modelljéből készült autóval, helyette mind a nyolc utas Baumgartner Zsolt mögött ülhetett.