Vágólapra másolva!
Ma délben fontos bejelentésre kerül sor Baumgartner Zsolt további pályafutásával kapcsolatban. Ha minden jel nem is, de jónéhány arra utal, hogy a magyar versenyző jövőre ott lesz a Forma-1 húszfős mezőnyében.

Ma délben rendkívüli sajtótájékoztatót tart a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium, ezen Gyurcsány Ferenc "Baumgartner Zsolt és a magyar állam megállapodásáról" számol be. Jónéhány jel (a többi között előbbi is) utal arra, hogy jövőre ott lesz a magyar versenyző a száguldó cirkusz mezőnyében, talán elég csak azt említenünk, hogy rossz híreket nem szokás a Kempinskiben bejelenteni (pláne két nappal karácsony előtt). No meg pénteken arról volt szó, Baumgartner máig kapott haladékot a Minarditól, azaz ezen a napon feltehetően minden eldől.

Érdeklődésünkre a minisztérium sajtóosztályától azt a választ kaptuk, hogy a pontos "konstrukcióról" nem tudnak felvilágosítást nyújtani, Szigetvári Viktor minisztériumi szóvivő is csak annyit mondott, délben minden kiderül.

Egyéb forrásokból úgy értesültünk, állami pénzzel (is) megtoldották a Baumgartner szponzorai által összedobott összeget, így a Forma-1-es szereplés gyakorlatilag biztosra vehető.